23. kolo
26.01.2008 20:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Racing Lens - Racing Strasbourg 2:2

Zajímavý duel byl k vidění v Lensu. V něm domácí sice dvakrát prohrávali, ale nakonec zachránili aspoň remízu. A to hlavně díky Monterrubiovi, který se mezi střelce zapsal dvakrát.

Domácí hned na začátku trošku zpanikařili a sami se zbytečně na vlastní polovině připravili o míč, čehož dokázal perfektně využít Renteria. Nejprve převzal ztracený balon, poté utekl domácím bekům a na hranici vápna zavěsil, 0:1. Jenže hosté se z vedení dlouho neradovali. A stejně jako domácí si za obdrženou branku mohli sami. O minutu později totiž Habib Bellaid ve vápně fauloval Maoulidu a rozhodčí musel odpískat penaltu. K ní si sebevědomě stoupl Monterrubio a s přehledem srovnal. O pár chvil později mohli hosté jít do vedení. Hostující bek Pierre Ducrocq odvrátil centr Fabiena Laurentiho jen k Maoulidovi, který se najednou ocitl ve vápně hostí úplně sám. Jenže svůj volej uspěchal a poslal míč nad břevno. První poločas skončil nerozhodně - 1:1.

Půle druhá nenabídla divákům dlouho žádnou akci, až po dvaceti minutách přišla větší příležitost a s ní další branka. To když bek Strasbourgu Santos hlavou usměrnil centr Renauda Cohadeho za záda Runjeho. Už už to vypadalo na nešťastnou noc v Lensu, jenže ke konci utkání se podruhé ozval Olivier Monterrubio. Ten si totiž stoupl k přímému kopu a perfektní ranou do horního rohu trefil domácím aspoň bod.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele