29. kolo
16.03.2008 20:55 CET
3 : 3
(0:2)

Reportáž

Racing Lens - Olympique Marseille 3:3

Šest branek padlo v divokém zápase mezi Racingem Lens a Marseille. Hosté po prvním poločase vedli 2:0, domácí dokázali během sedmnácti minut druhého poločasu skóre otočit ve svůj prospěch. To ale nebylo z utkání všechno, definitivní tečku udělal 60 sekund před koncem Cissé, který rozhodl o konečné remíze 3:3.

Hosté vstoupili do utkání skvěle, už po půlhodině vedli rozdílem dvou branek a osud zápasu měli pevně ve svých rukou. Ve 24. minutě poslal Marseille do vedení Nasri, druhý zásah přidal o tři minuty později Cheyrou.

Domácí fotbalisté snížili na rozdíl jednoho gólu po deseti minutách druhého poločasu, když se trefil Maoulida. O chvíli později Racing dokonce vyrovnal na 2:2 zásluhou Manganeho. Pohádkové vedení strhl na stranu Lensu dvacet minut před koncem utkání Remy, ale Marseille se nevzdala a pár sekund před závěrečným hvizdem rozhodl o dělbě bodů Cissé.

Marseille patří čtvrtá příčka a zisk 46 bodů, Lens se pohybuje jen dva body nad sestupovým pásmem. Jedenačtyřicet tisíc diváků tak mohlo odcházet do svých domovů spokojeno. Utkání sice vítěze nemělo, ale v nedělním podvečeru jednoznačně vyhrál útočný fotbal.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele