25. kolo
16.02.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Lens - Olympique Nice 0:0

Trápící se Lens uhrálo s rozjetým Nice doma bod. Nikdo z hráčů nedokázal v sobotu na Stade Felix Bollaert vstřelit branku, a proto hrálo Lens s Nice bez branek.

Hosté, kteří drželi před tímto zápasem čtvrtou pozici, mohli jít brzy do vedení díky Anthony Modestemu a Davidu Hellebuyckovi, ovšem ani jeden z nich síť nerozvlnil. Nejdříve našel Bakari Kone Modesteho, který se řítil na branku, ovšem v poslední chvíli ho zastavil Nenad Kovačevič. Poté se do vápna dostal Hellebuyck, ale brankář Lens Vedran Runje jeho dobře mířený pokus kryl.

Ve druhém poločase začali lépe domácí, Lloris si se střelou Yohana Demonta věděl rady. Na druhé straně byl v akci opět Modeste, Runje ovšem míč do sítě nepustil. Poté poslal hezký míč do vápna Fabien Laurenti a Remy hlavičkoval přesně, ale v sobotu v Lens prostě vládli brankáři. Poslední šnaci zápasu zahodil Maoulida, a proto hrálo Lens s Nice 0:0.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele