19. kolo
11.03.2008 18:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Racing Lens - Olympique Lille 1:2

Lille dokázalo v dohrávce 19. kola zvítězit 2:1 na půdě Lens a vzdálilo se sestupovým příčkám. Hosté vyhráli zcela zaslouženě, kontrolovali celý průběh zápasu. Domácím se podařilo snížit až 4 minuty před koncem.

Lens chybělo několik hráčů základní sestavy a možná díky tomu domácí tým působil hodně malátným dojmem. Hosté vstřelili branku hned ze začátku utkání, která ale nebyla uznána. Podle pomezního rozhodčího se míč při útočné akci Lille dostal za autovou čáru. První regulérní branky se Lille dočkalo v 17. minutě, přízemní střelou k tyči se prosadil Bastos.

Druhá branka padla až v 83. minutě, na rozdíl dvou gólů zvyšoval Beria. To už ale hru domácích doprovázel pískot nespokojených fanoušků. Lens se podařilo vstřelit gól čtyři minuty před koncem díky Hiltonovi, ale to bylo ze strany domácích v tomto utkání vše. Hosté si odvážejí zcela zasloužené tři body, po většinu utkání byli jednoznačně lepším mužstvem.

Lille se posunulo se ziskem 36 bodů na 11. pozici, domácí jsou na tom hůře, od sestupového pásma je dělí jen dva body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele