13. kolo
04.11.2007 21:00 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

RC Lens - AS Saint-Étienne 3:2

Branka těsně před koncem z kopačky Aruny Dindaneho zajistila Racingu Lens velmi cenné tři body. Racing v zápase musel dotahovat už dvoubrankové manko, když Saint-Etienne vedlo po poločase už 0:2, avšak domácím se podařil fantastický obrat a nedali soupeři nárok na jakýkoliv bodový zisk. Hosté i přes porážku zůstavají v horní polovině tabulky na osmé pozici.

AS Saint-Etienne se dostalo do vedení po šestnácti minutách hry. Ofsajdová past domácích sklapla naprázdno a David Gigliotti dostal svůj tým do vedení. Hned opět minut později se vedení hostů zdvojnásobilo, Feindouno přihrál Landrinovi a ten s přehledem propálil Vedrana Runjeho v brance Lens. Hráči Racingu se snažili odpovědět, ale ve velkých šancích si neporadili s výtečným Jeremienem Janotem, který nejprve zneškodnil střelecký pokus Jonathana Lacourta a vzápětí parádně zlikvidoval i technicky zahraný přímý kop Juliena Sableho.

Druhý poločas začal opět šancí Lens, ale ani Olivier Monterrubio střelou z nitra šestnáctky nepřekonal excelentního Janota v brance Saint-Etienne. Lens se konečně dočkalo branky po hodině hry, kdy po centru Dacourta hlavičkoval Coulibaly, Janot míč vyrazil, ale už za brankovou čarou - 1:2. Hráči Saint-Etienne byli evidentně zaskočeni, a tak o pouhé dvě minuty později opět inkasovali, když se nádhernou střelou z hranice šestnáctky prosadil Yohan Demont a vyrovnal na 2:2. Lens mohlo rozhodnout, ale hlavička Pieroniho se pouze otřela o tyč branky. Avšak domácí nemuseli dlouze smutnit, dočkali se v osmdesáté páté minutě, kdy dlouhý výkop od své branky zahrál Runje, našel rozběhnutého Arunu Dindaneho, ten se prohnal okolo soupeře a s přehledem vsítil rozhodující branku utkání na 3:2.

Autor: Filip Kučera

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele