36. kolo
03.05.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Lens - AS Monaco 0:0

Zápas mezi Lensem a Monacem skončil bez branek. Domácí jsou tak nebezpečně blízko sestupu, aktuálně sídlí na sedmnácté pozici, se stejným ziskem bodů jako osmnáctý PSG.

Lens se snažil vstřelit vedoucí gól, který se jim ale hlavně kvůli bezchybnému monackému gólmanovi Ruffierovu nepodařil vsítit. Lens se tak stále musí obávat o sestup, Monaco na tom není o moc lépe, jeho bodový zisk by ale měl na záchranu stačit. Lens vstoupili do zápasu velmi aktivně, Carriére zkusil dalekonosnou ránu, která ovšem jen škrtla o tyč z vnější strany brány. Domácí měli o pár minut později další šanci, Biševac ale gólmana Ruffiera nepřekonal. Další šanci měli domácí po chybě Leka a Ruffier ukázal své kvality po nebezpečné střele Monterrubia. Krátce před poločasem měl ještě šanci Maoulida, Ruffier ovšem jeho hlavičku chytil.

Druhá půle už tak bohatá na šance nebyla, v ojedinělé příležitosti Monaca mířil vysoko nad bránu Bakar. V 57. minutě poslal Monterrubio nízkou střelu na Ruffierovu bránu, míč se ale jen otřel o tyč a zamířil mimo hrací plochu. Poslední šanci zápasu měli hosté, střelu Adriana stačil vytěsnit Runje. V zápase mezi Lens a Monacem diváci gól neviděli.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele