37. kolo
10.05.2008 20:45 CET
1 : 4
(1:3)

Reportáž

Racing Strasbourg - Stade Caen 1:4

Pořádnou nadílku gólů pro Štrasburk připravili na cestě do Ligue 2 fotbalisté Caen. Hosté už ve 12. minutě vedli 2:0, domácímu týmu se sice v průběhu utkání podařilo snížit skóre na rozdíl jedné branky, to bylo ale z jejich strany vše. Caen přidalo ještě dvě branky a Štrasburk se tak s domácími fanoušky v nejvyšší soutěži loučí debaklem 1:4.

Hosté měli perfektní vstup do utkání, první branky se dočkali už v šesté minutě. Gouffran poslal do šance Toudica, který nabídku využil a otevřel gólový účet zápasu. Druhý gól si vstřelili domácí nešťastně sami, Mouloungui ve snaze odkopnout míč do bezpečí trefil pouze svého spoluhráče Dos Sanstose, od kterého se balón odrazil za záda bezmocného brankáře. Snížit skóre na rozdíl jedné branky se domácím podařilo ve 23. minutě, na Gameirovu hlavičku byl gólman Caen krátký. Dvoubrankové vedení vrátil hostům po půlhodině hry Gouffran, který využil obrovské chyby obrany Štrasburku.

Pomyslný "hřebík do rakve" uštědřil domácím svým druhým gólem v zápase Toudic a zvýšil na konečných 4:1 pro Caen. Štrasburk se tak loučí s Ligue 1, na příčky zajišťující záchranu totiž ztrácí kolo před koncem čtyři body...

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele