28. kolo
08.03.2008 20:00 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - FC Metz 2:3

Jako z jiného světa musí působit výsledek ze Štrasburku, kde domácí tým nečekaně prohrál s posledními Métami 2:3. Diváci totiž viděli hned pět branek, zatímco na čtyřech stadionech nepadl jediný gól.

Domácí se ujali vedení v 37. minutě, když si Rodrigův přímý kop srazil do vlastní branky Diop. Hosté se vyrovnání dočkali po necelé hodině hry, Gueye nedal domácímu brankáři šanci a srovnal stav utkání. Méty se dokonce dočkaly vedení, Gueye našel přesnou přihrávkou Barbosu a ten se nemýlil. Štrasburk vyrovnal 15 minut před koncem zápasu, z penalty se prosadil Santosa. Brankář hostů Marichez srazil ve vápně Renteriu a sudí nařídil pokutový kop.

Méty hrály od 85. pouze v deseti mužích v poli, po druhé žluté kartě byl vyloučen Cubilier. Hosté se však nevzdali a o osudu utkání rozhodl minutu před koncem N'Diaye, který ve vypjatém závěru strhl vítězství na stranu Mét.

Hosté dokázali zvítězit ve třech z posledních čtyř zápasů, ale jejich ztráta na nesestupové příčky je stále velká, čítá třináct bodů. Štrasburku patří 14. pozice a zisk 35 bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele