24. kolo
09.02.2008 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - AS Saint-Etienne 3:0

Štrasburk si třemi góly zajistil cenné vítězstí nad St. Etienne, pro kouče Furlana to byla jubilejní 100. výhra na trenérské lavičce.

Hosté přijeli do Štrasburku se ziskem jediného bodu z posledních sedmi venkovních zápasů a tuto nelichotivou bilanci chtěli v tomto zápase napravit. První šanci utkání měl Ilan, ale brankáře Štrasburku se mu překonat nepodařilo. Diváci se ve velmi vyrovnaném utkání dočkali gólu až ve 37. minutě, Tavlaridis v pokutovém území srazil Mulengu a z následné penalty otevřel Cohade skóre utkání.

St. Etienne mělo několik dobrých příležitostí k vyrovnání, největší šanci měl Gomis, ale domácí brankář Cassard jeho pokus bravurně zneškodnil. V 80. minutě obdržel červenou kartu hráč hostů Benalouane za ostrý zákrok na Fanchoneho. Domácí využili výhodu jednoho muže v poli na jedničku. V 85. minutě se trefil Dos Santos a několik sekund před závěrečným hvizdem přidal třetí branku Štrasburku Mulenga.

Domácí okupují 11. místo tabulky, hosté ze St. Etienne jsou na místě čtrnáctém se ziskem 29 bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele