32. kolo
05.04.2008 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - AS Monaco 0:2

Monako získalo velice důležité tři body v zápase dvou týmů bojujících o záchranu. Štrasburk tedy zůstává na devatenáctém místě a v posledních šesti kolech bude mít co dělat, aby se udržel v nejvyšší soutěži.

Oba dva týmy vstupovaly do zápasu s hodně špatnou bilancí v zádech. Monako nevyhrálo v posledních devíti zápasech a forma Štrasburku není o mnoho lepší. V důležitém zápase o záchranu byl tedy předpoklad, že padne málo branek. Předpověd se vyplnila a první půle se odehrávala v hodně defenzivním duchu. Každý tým zaznamenal pouze jednu šanci na skórování. Pokrivac za Monako a Gameiro v dresu domácího týmu.

Druhý poločas nabídl o mnoho lepší podívanou. Oba týmy chtěly vyhrát a bylo to vidět. Nejdříve se musel činit brankář Monaka Flavio Roma, aby poté mohl sledovat, jak jeho spoluhráči uspěli na druhé straně hřiště. Malaury Martin vybídl ke skórování Neneho, který se nemýlil – 0:1. Jistotu dal hostům v třiaosmdesáté minutě zápasu Fabio Santos.

Autor: Ondřej Štícha / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně po takový době výhra!! Ted by je to mohlo nakopnout...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele