10. kolo
06.10.2007 19:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Stade Rennes 1:3

Slabý start Paris Saint-Germain pokračuje, v sobotu večer tento tým doma prohrál s Rennes, když zápas rozhodly především hrubé chyby v defenzívě.

Úvodní branku zápasu vstřelil v 19. minutě hostující Jerome Leroy, když na pravé straně vybojoval míč, prodribloval do středu hřiště a pěknou střelou propálil Mickaela Landreaua. Blízko vyrovnání byl o šest minut později David N'Gog, ale míč z jeho hlavy směřující ke vzdálenější tyči o pár centimetrů minul bránu.

Brzy po začátku druhého poločasu hosté málem zvýšili své vedení. Gólman domácích už byl po Briandově střele pokořen, ale na brankové čáře situaci zachránil Zoumana Camara. V 56. minutě vyrovnal Ceara. Digard centroval, N'Gog hlavou přihrál brazilskému obránci a ten ranou z voleje nedal Luzimu v bráně Rennes šanci. O necelých dvacet minut později opět nezafungovala pravá strana obrany domácích, tentokráte tudy prošel Briand a s klidem vrátil Rennes vedení. V 84. minutě ještě z protiútoku přidal pojistku bývalý hráč Arsenalu Sylvain Wiltord. Hosté si tak z Paříže odváží tři body za vítězství 3:1, Paris Saint-Germain se propadlo na 14. pozici.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele