37. kolo
10.05.2008 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Saint-Etienne 1:1

Fotbalisté PSG se díky remíze 1:1 se St. Etienne posunuli na 16. příčku tabulky, ale vyhráno ještě zdaleka nemají. O tom, zda se hráči z hlavního města Francie udrží v Ligue 1, rozhodne až poslední kolo.

Pedro Pauleta, který se po sezóně vrací do rodné vlasti a odehrál tak poslední zápas na domácím stadiónu PSG, se mohl v prvním poločase prosadit hned třikrát. Brankář hostů si ale s jeho přímým kopem a o několik minut se slabou hlavičkou bez problému poradil. Největší šanci měl legendární portugalský fotbalista v 36. minutě, ale ze slibné pozice nastřelil pouze brankáře hostů. Zato jediná vážnější příležitost hostů hned skončila brankou. Feindounovu střelu vyrazil domácí gólman pouze před sebe, míče se zmocnil Perrin a prudkou střelou pod břevno zmrazil 45 tisíc domácích fanoušků.

Domácí tým se dočkal vyrovnání po hodině hry, Clement vyrovnal skóre z podobné situace, z jaké skórovali v první půli hosté. Do konce zápasu se diváci dočkali po jedné zajímavé šanci na každé straně, nejprve hostující Gomis nedokázal překonat Landreaua, v dresu PSG se nedokázal prosadit střídající Boli. Pařížané dostali v závěrečné čtvrthodince hosty pod tlak, ale druhý gól se jim vstřelit nepodařilo. O dalším osudu tradičního účastníka nejvyšší ligy se rozhodne příští týden, kdy je na programu závěrečné kolo soutěže.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG si stále zahrává.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele