26. kolo
23.02.2008 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Monaco 1:1

Paris Saint Germain se díky tomu, že získal pouhý bod v sobotním domácím zápase s Monakem, opět o trochu přiblížil sestupovým příčkám. Za domácí se trefil v prvním poločase Amara Diane, za hosty vyrovnával v osmdesáté minutě Sergio Almiron.

Pro hosty byla remíza zlatá, protože se díky ní dokázali dostat před Lorient a Valenciennes na sedmé místo v tabulce Ligue 1. Paris Saint Germain zůstal na šestnácté místě a je nyní pouhé čtyři body nad zónou sestupu. Monako začalo dobře a vypadalo to, že rychle dokázalo zapomenout na výprask od Bordeaux z minulého týdne. Po dobré práci Jeremyho Meneze centroval z pravé strany Nene, do míče se parádně bez přípravy opřel Meriem, ovšem Landreau v brance domácích vytáhl parádní zakrok a zachránil PSG od pohromy. Další šanci měl Menez, jehož střelu od značky pokutového kopu vyrazil brankář PSG kolenem. Známé fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš" platilo i v zápase PSG s Monakem. Z první šance se radovali domácí. Williamis Souza našel Dianeho, který se zbavil obránce a dostal PSG do vedení.

Sedm minut po přestávce mohli domácí náskok zvýšit. Jerome Rothen zahrával rohový kop, na který si naběhl kolumbijský stoper Mario Yepes, ale jeho hlavičku zneškodnil Flavio Roma v brance hostů. A na druhé straně přišlo vyrovnání. V osmdesáté minutě si nedokázal Landreau úplně poradit s přímým volným kopem Piquionneho a Almiron vyrovnal prestižní utkání na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele