23. kolo
26.01.2008 20:00 CET
6 : 1
(3:1)

Reportáž

Olympique Marseille - Stade Caen 6:1

Djibril Cissé, který v součastnosti patří mezi nejsledovanější hráče vůbec, se znovu ukázal. V zápase s Caen totiž vstřelil hattrick a z velké části se podílel na vítězství Marseille 6:1.

Jenže tak optimisticky to od začátku v Marseille nevypadalo. Už ve druhé minutě totiž poslal hosty do vedení Toudic. Ten nadvakrát překonal domácího brankáře Steva Mandandu a se slavným Olympiquem to znovu vypadalo bledě. O chvíli později za hosty pálil Yoan Gouffran. Tentokráte byl však Mandanda úspěšnější. Po necelé půl hodině hry se konečně ozvali i domácí. Nasri zahrával volný přímý kop, Krupoviesa ho hlavou usměrnil k malému vápnu, kde byl připravený Cissé a francouzský forvard míč s přehledem poslal do sítě. Ke konci poločasu pak přišla pětiminutovka domácího Valbueny. Nejprve z pětadvaceti metrů trefil šibenici - 2:1, a o tři minuty později poslal balon do protisměru hostujícího golmana a potvrdil tak obrat Marseille. Po poločase tedy 3:1.

Jak první půli zakončil Valbuena, tak načal druhý poločas Cissé. Nejdříve si naběhl na pěkný míč od Nasriho a volejem ho poslal přes bezmocného Costila do sítě - 4:1, a o dvě minuty nato završil hattrick po vlastní solové akci, 5:1. Ke konci utkání se pak branky dočkal i aktivní talent domácích Samir Nasri. Devět minut před koncem prokličkoval hostující obranou a pohodově upravil konečný výsledek na 6:1. Hosté tak na svoje první vítězství v novém roce stále čekají.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele