25. kolo
17.02.2008 20:55 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Olympique Marseille - Paris Saint-Germain 2:1

Ve šlágru kola dokázala domácí Marseille porazit Paris Saint-Germain 2:1, všechny góly padly v prvním poločase. Hosté se ujali vedení díky proměněné Rothenově penaltě, Marseille ale dvěma trefami v rozmezí devíti minut stav zápasu otočila a připsala si na konto cenné vítězství.

Do zápasu lépe vstoupil tým PSG, první šanci ke skórování dostal Armand, ale brankáře Marseille se mu překonat nepodařilo. Po půlhodině hry fauloval Bonnart na hranici šestnáctky Dianého a sudí nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Rothen, a i když se penalta musela kvůli předčasnému vběhnutí ostatních hráčů do šestnáctky opakovat, překonal Mandanda.

Vedení PSG však netrvalo dlouho, o sedm minut později vyrovnal Taiwo, jeho přímý kop zapadl přesně k tyči Landreauovy branky. Druhý gól dostali Pařížané těsně před poločasovým hvizdem, svůj dvanáctý gól v této sezóně přidal Niang.

V druhém poločase byl blízko vyrovnání střídající Pauleta, jeho pokus reflexivě zneškodnil domácí gólman. Dobrou příležitost měl také dvě minuty před koncem útočník PSG Cissé, ale nedokázal překonat Mandanda. Domácí tým si tak připsal cenné vítězství 2:1 nad odvěkým rivalem.

Hosté jsou se ziskem třiceti bodů na 16. pozici, Marseille se po nepovedeném začátku dostává do formy a v tabulce poskočilo na čtvrté místo. Na vedoucí Lyon ztrácí tým trenéra Geretse 11 bodů.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas roku sever proti jihu tzv Paris SG-Olympique Marseille ICI CEST PARIS ALLEZ PARIS ALLER PARIS FUCK OFF OLYMPIQUE MARSEILLE a kdyz marseille vyhraje tak Hooligans PSG zmlatej fanousky Marseille protoze fanousci marseille sou sracky

Reagovat
smazaný uživatel

jasna vyhra marseille, paradni kurz

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že už konečně ten Pařížský Spolek Gyzdů spadne

Reagovat
smazaný uživatel

drz hubu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele