34. kolo
20.04.2008 20:55 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Olympique Marseille - Olympique Lille 1:3

Překvapení kola se zrodilo v Marseille, domácí tým nestačil na Lille, podlehl mu 1:3 a nedokázal využít zaváhaní Nancy. Bitva o Ligu mistrů tak zůstává i nadále otevřená. Hvězdou nedělního večera se stal Mirallas, který dvěma brankami dokázal otočit skóre zápasu a nasměrovat svůj tým za třemi body.

Marseille vstoupila do utkání ve velkém stylu, do vedení se dostala už ve 13. minutě, kdy se prosadil Niang, který využil přesné Nasriho přihrávky. To bylo ze strany domácích ale vše, do hry se postupem času více dostávalo Lille a svou herní převahu využilo v 37. minutě. Střelu Makouna dokázal domácí gólman vyrazit jen před sebe a pro Mirallase nebyl problém dopravit míč do poloodkryté branky. Neuběhly ani tři minuty a z gólu se opět radoval Mirallas. Gólman domácích Mandanda chyboval a jeho zaváhání bleskově využil již zmiňovaný útočník a otočil skóre utkání.

Domácí tým byl vývojem hry očividně zaskočen, jedinou vážnější šanci druhého poločasu měl Niang, ale jeho střela mířila vedle branky. Definitivně do kolen poslal domácí tým po 67 minutách hry Makoun. Cabaye se chytře zbavil obránců, přihrál Makounovi a ten přidal třetí gól Lille. Domácí už se stavem utkání nedokázali nic udělat a do kabin je doprovázel ohlušující pískot nespokojených fanoušků.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí to nepustí. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ... to koukám !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele