13. kolo
03.11.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - FC Lorient 0:0

Olympique Marseille se ani ve třináctém kole proti Lorientu neprobudil. Můžeme si tak započítat další nevydařený duel týmu, který měl prohánět Olympique Lyon na čele Ligue 1, ale který zatím nenaplňuje očekávání a dál se potácí na osmnáctém místě ligové tabulky.

Z posledních pěti zápasů Marseille vyhrálo pouze jednou a doma na Stade Veledrome se Olympique nedaří vůbec. Z možných čtyřiadvaceti bodů získala Marseille čtyři.

Marseille měla v první půli územní převahu, ale Audard v brance Lorientu nedovolil domácím skórovat. V druhém dějiství se karta obrátila a bylo na Stevu Mandandovi, aby zachoval šance svého týmu na bodový zisk. Oba brankáři byli asi nejlepšími muži na hřišti, a proto zápas nemohl dopadnout jinak neý bezbrankovou remízou.

Marseille, která cestuje v týdnu do Porta, kde by měla podle dosavadních výsledků v Lize mistrů bodovat, musí zatím letošní sezóna připadat hodně jako na houpačce.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

zase rémíza marseiile by mnel spadnou do ligue 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele