28. kolo
09.03.2008 18:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - AS Saint-Etienne 2:0

St. Etienne nedokázalo oslavit svůj 2000. zápas v nejvyšší soutěži výhrou, na hřišti Marseille podlehlo 0:2. Domácí dokázali na začátku druhého poločasu v rozmezí sedmi minut vstřelit dva góly a rozhodnout o osudu utkání.

Hosté se mohli do vedení dostat už v první minutě. Dernis uvolnil Feindouna, jeho pokus brankář Mandanda jen vyrazil a z následné dorážky nedokázal skórovat Ilan. O osm minut později musel zasahovat opět gólman domácích, když zlikvidoval dalekonosnou střelu Dernise. První šance Marseille přišla až po půlhodině hry, Cheyrou se snažil překonat brankáře Vivianiho, ale nebyl úspěšný. V první půli měl ještě dobrou šanci na kopačkách znovu Dernis, ale jeho pokus skončil mimo branku.

Ve druhém poločase byli aktivnější domácí a v 59. minutě vstřelili úvodní branku zápasu. Chybu obrany hostů využil Valbuena a poslal domácí do vedení. Druhou branku přidalo Marseille v 66. minutě, nikým nehlídaný Taiwo upravil skóre na konečných 2:0 pro domácí mužstvo.

Marseille zůstává s tříbodovým odstupem na čtvrtém místě za Nancy, hosté ze St. Etienne okupují 11. pozici.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele