9. kolo
23.09.2007 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Olympique Lyon - Lille OSC 1:1

Čtyřzápasová vítězná série Lyonu je u konce. Olympique v posledním utkání devátého kola sice neprohrál, s Lille však doma pouze remizoval.

Domácí začali dobře a už ve druhé minutě se Lille mohl "odvděčit" jeho bývalý hráč Bodmer, který však ani na dvakrát nevyzrál na Sylvu. Lille se zatím potácí ve druhé polovině ligové tabulky, přesto šlo na půdě úřadujícího šestinásobného mistra do vedení. V 17. minutě se do centru opřel z první Bastos a proti jeho ráně byl Vercoutre bezmocný - 0:1.

Překvapivý výsledek přežil první poločas i obrovskou šanci Bodmera z úvodu půle druhé, proti níž se znovu vyznamenal Sylva. Ten nakonec přece jenom kapituloval. V 58. minutě se Govou zbavil bránícího Tafforeaua a svou gólovou střelu otřel ještě o tyč - 1:1.

Na poslední zhruba čtvrtinu utkání se na hřiště dostal také Milan Baroš a tři minut před koncem se mu po centru Juninha podařilo rozvlnit síť, pomohl si ale rukou a oba kluby se tak rozešly smírně 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele