28. kolo
09.03.2008 20:55 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Lyon nakročil za mistrovským titulem

Lyon dokázal na domácím hřišti porazit Bordeaux 4:2, dvěma přesnými zásahy se na vítězství podílel Bodmer. Domácí tak udělali zásadní krok na cestě za mistrovským titulem, druhému Bordeuax už odskočili na rozdíl šesti bodů.

Domácí vletěli na soupěře po hlavě a vedoucí branky se dočkali už ve 12. minutě. Grosso vyslal do šance Bodmera, který se nemýlil a poslal domácí celek do vedení. O dalších dvanáct minut později se znovu prosadil záložník Bodmer, který nádhernou dalekonosnou střelou překonal brankáře Ramého. Hostům se podařilo snížit skóre ve 35. minutě, když se z přímého kopu přesně trefil Wendel.

Ve druhém poločase dal o sobě vědět ostrostřelec Benzema, který přidal svou 17. branku v sezóně a znovu poslal Lyon do dvoubrankového vedení. Odpověď hostů netrvala dlouho, hned po deseti minutách hry se trefil Cavenaghi, který proměnil pokutový kop nařízený za faul na Chalmého.

Definitivní pojistku vítězství pro Lyon přidal v 90. minutě Keita, který z bezprostřední blízkosti překonal Ramého a stanovil konečné skóre na 4:2.

Domácí tým dokázal zvýšit svůj náskok v čele soutěže na šest bodů právě před Bordeaux. Pokud budou chtít fotbalisté Bordeuax zaútočit na mistrovský titul, rozhodně je nečeká lehká cesta.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bordeaux mají velkou šanci ! Držím palce. Tip - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to dobré, trochu ten boj o titul zdramatizovat, ale moc tomu nevěřím. Max. uhraje Girondins remízku.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlágr kola ! První s druhým, Lyon to asi nepustí, na to je moc zkušený. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že Ol. Lyon asi definitivně rozhodl o titulu a opět pro sebe !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele