32. kolo
05.04.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Nice - Olympique Lille 0:0

Bezbrankovou remízu přineslo utkání mezi Nice a hosty z Lille. Nejvíce může domácí mužstvo mrzet neproměněná penalta z 23. minuty. Mírně lepším týmem bylo Lille, ale nedokázalo se brankově prosadit.

První velkou šanci utkání měl v desáté minutě na kopačkách domácí Kone, ale brankář Sylva brilantním zákrokem celou situaci vyřešil. O deset minut později byl v pokutovém území faulován právě Kone a rozhodčí nařídil penaltu. K míči se postavil Ederson, který balón jen nastřelil do brankáře hostů. Na druhé straně se zkoušel z přímého kopu prosadit Bastos, ale gólman Nice byl připraven.

Ve druhém poločase nebezpečně střílel Makoun, ale ani jeho pokus si cestu do domácí svatyně nenašel. Dvě minuty před koncem mohl Ederson odčinit neproměněnou penaltu, ale jeho přímý kop skončil v rukavicích gólmana Lille. Oba týmy si tak rozdělily po bodu za bezbrankovou remízu.

Domácímu týmu patří pátá příčka tabulky, hosté jsou se ziskem 43 bodů o tři místa níže.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele