25. kolo
16.02.2008 20:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Olympique Lille - Stade Rennes 3:1

V souboji týmů ohrožených sestupem se na Stadiu Lille Métropole střetlo domácí Lille s hosty z Rennes. Na góly Patricka Kluiverta a Michela Bastose dokázal odpovědět jen Mickael Pagis.

Hodně rychle mohlo jít do vedení Rennes. Ránu Oliviera Sorlina zastavil na poslední chvíli bek Lillie Franck Beria. Poté následovala hodně hluchá fáze zápasu. Do čtyřiatřicáté minuty si ani jeden z týmů nedokázal vytvořit příležitost ke skórování. Z letargie vytrhla diváky až šance Jimmyho Brianda, který se na prsa zpracoval přihrávku od Sylvaina Marveauxe, ale pálil hodně mimo. Zbývala pouhá jedna minuta do poločasu, když zahrál hostující John Mensah ve vápně rukou. Penaltu proměnil Patrick Kluivert a Lille šlo do kabin s jednobrankovým náskokem.

Stejně, jako skončila první půle, začala ta druhá. Kluivert využil pasu Obraniaka a zdvojnásobil náskok domácího Lille. S Rennes už to vypadalo hodně špatně, když s šestapadesáté minutě zvýšil na 3:0 Bastos, ovšem Rennes nakonec dokázalo snížit. Trefil se Mickael Pagis.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele