23. kolo
26.01.2008 17:10 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Lille - Paris Saint-Germain 0:0

Souboj týmů nepotvrzujících svá předsezóní očekávání nepřinesl fanouškům ani jednu branku a Lille si tedy s týmem PSG body dělily.

Hosté jsou však s bodem určitě spokojenější. Celé utkání byli totiž horším týmem, což potvrzuje i statistika střel 15:2 z pohledu Lille. Prvních dvacet minut bylo hodně nudných a větší šance přišla až před půlhodinou hry. Jenže jak pokusy Cabayeho či Ria Mavuby skončily mimo. O chvíli později se k hlavičce dostal Michel Bastos, jenže svůj pokus mezi tyče neumístil. Poté se do ojedinělé šance dostali i Pařížané. Peguy Luyindula se pokusil ohrozit branku domácích z dálky, jenže pro Gregory Malickeho nebyl tento pokus žádný problém. Největší šance utkání přišla s koncem první půle. Ke skákavému míči se dostal domácí Cabaye a svůj volej poslal skrz skupinku bránících hráčů. Několikrát tečovaný míč nakonec skončil na tyčce branky PSG.

Jestliže první poločas nepatřil mezi ty nejzajímavější, tak ten druhý byl přímo otřesný. PSG s vidinou cenného bodu jen bránilo a spoléhalo se výhradně na brejky. Jenže předvedl jen jeden a nijak povedený. Střelu Clementa Chantoma totiž Micki v pohodě kryl. Domácí se ještě v zápase ukázali až ke konci, to když dvakrát střílel Bastos. Jenže Mickael Landreau neměl ani s jedním pokusem brazilského středopolaře domácích problém a zápas tak skončil remízou.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele