23. kolo
26.01.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Metz - Stade Rennes 1:1

Letos se, jak je obecně známo, na Saint-Symphorien jezdí pro body. V sobotním duelu domácím Métám zachránil aspoň ten jeden bodík gól z osmdesáté minuty, který vstřelil Momar NDiaye. Za Rennes se trefil Olivier Thomert.

Začátek utkání ukázal, že hráči FC Metz nebudou tak lehce překonatelným soupeřem. Wilmer Aguirre se ve dvanácté minutě utkání odhodlal ke střele a míč od jeho kopačky skončil na tyči. Rennes to však nijak nepoložilo a také se představilo pěknou akcí. Sylvain Wiltord s Thomertem pěkně zakombinovali, tím uvolnili Mickaela Pagise, jehož střela gólové parametry neměla a domácí golman Christophe Marichez ji v pohodě kryl. Hra nahoru-dolů pokračovala a tentokráte za domácí střilel Daniel Gygax, jeho střela však branku Rennes přeletěla. Na druhé straně střílel Wiltord a na čáře zachraňoval Diop. O chvíli později však branka už přišla. Thomert atakoval domácí obranu, získal míč a pěknou střelou nedal Marichezovi šanci, 0:1.

Ten samý hráč přišel s první šanci druhého poločasu. Jenže tentokrát se svým pokusem na Maricheze nevyzrál. Domácí po úspěšném zákroku brankáře utekli do brejku a znovu tu zafungovalo pravidlo nedáš - dostaneš. Gygax poslal míč přesně na hlavu N'Diayeho, který ho poslal přes Simona Pouplina až do sítě a srovnal tak na konečných 1:1.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele