27. kolo
01.03.2008 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Metz - Stade Caen 2:1

Překvapení se událo v Métách. Tam totiž poslední tým Ligue 1, domácí FC, obralo o všechny body dobře postavené Caen. Netradiční tříbodový zisk pro domácí celek zajistil proměněnou penaltou Gueye.

Na začátku utkání však nebylo na co koukat. První šance přišla až ve dvacáté osmé minutě, kdy hostujícího gólmana Vicenta Planteho zkoušel Gueye, jeho nebezpečnou hlavičku brankář Caen efektně vyrazil. O sedm minut později byl však Plante na střely domácích krátký. Nejdříve ho sice proti střele Gueyeho zachránila tyčka, ale z následné dorážky se nemýlil Diop - 1:0. Na druhé straně se předvedl domácí golman Marichez, který likvidoval hlavičku Yoana Gouffrana.

Druhý poločas načala obrovská šance Mét. To se na Planteho hrnuli osamocení dva hráči domácích, konkrétně Pjanič a Barbosa, jenže prvně jmenovaný zkoušel střelu sám a Plante se parádně vytáhl. Pravidlo nedáš - dostaneš se potvrdilo i dnes. To si na skvělý centr Gouffrana naskočil Jemaa a uklidil míč do sítě - 1:1. O minutu později Jemaa znovu zkoušel štěstí, tentokráte na něj Marichez vyzrál. A sedm minut před koncem přišlo rozhodnutí. Domácí dostali po faulu výhodu penalty a Gueye ji zkušeně proměnil. Zajistil tak svému týmu tři body, i když k záchraně by Méty potřebovaly zázrak.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Méty zabrali, ale už bude asi pozdě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele