33. kolo
12.04.2008 20:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FC Metz - Olympique Marseille 1:2

Díky prohře Nancy v Lille měli Marseillští šanci posunout se na třetí místo. Na půdě posledních Mét roli favorita zvládli a i když prohrávali hned od začátku 0:1, nakonec se díky gólům Nasriho a Cissého radovali z tří bodů.

Domácím skvěle vyšel start. Barbosa si došel pro pas Babacara Gueyeho a lehce otevřel skore utkání už ve třetí minutě. O deset minut později však přišla pěkná vyrovnávající akce ze strany hostí. Laurent Bonnart našel ve středu vápna volného Kangu Akaleho, ten prodloužil na Cisseho a ten ve finální části nezklamal - 1:1. Domácí po obdržené brance jakoby znervóznili a začali kazit vše, co se dalo. Vrcholem všeho byl nepovedený odkop golmana Mét, který přesně nahrál volnému Niangovi a ten z úhlu naštěstí pro domácí trefil jen břevno.

Hosté dominovali i ve druhém poločase, což brzy potvrdili i vedoucí brankou. V padesáté šesté minutě uvolnil Boudewijn Zenden Nasriho, ten si míč připravil na vápně a jeho parádní střela se odrazila od břevna do sítě - 1:2. Poté přišly velké chvíle obou brankařů. Nejprve hostující Mandanda, který vyrážel střelu Miralema Pjanica a hned nato Manichez fantasticky vytěsnil Nasriho hlavičku nad. Domácí se nakonec mohli dočkat i dělby bodů, když v nastaveném čase zkoušel po centru štěstí Barbosa, jenže Mandanda perfektně kryl, a poslal tak tři body do Marseille.

Olympique díky třem bodům patří už do top trojky, a tedy na místa zaručující Ligu mistrů. To hosté si přiští rok už skoro najisto nezahrájí ani Ligue 1.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele