35. kolo
26.04.2008 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Metz - AS Saint-Etienne 0:1

Domácí Méty, již jistě druholigové, doma nezvládly zápas se Saint-Etienne a prohrály 0:1. Poslední výhru nad tímto týmem si domácí datují na rok 2001. Letos se o tři body pro hostující celek postaral Gomis.

Domácí však od začátku byli aktivnějším týmem. Neprve neuspěl Pjanič sám, o chvíli později připravil akci pro svého spoluhráče, Vincent Bessat však po jeho centru hostujícího golmana Vivianiho nepřekonal. Domácím to chuť nesebralo, ba naopak. O něco později hlavičkoval Gueye do tyče a hned nato těsně mimo střílel Bessat. Hosté si nevytvořili mnoho šancí, ale zato se předvedli téměř gólovou akcí. Dernis vyslal do úniku Gomise, jenže ten sólo zakončil střelou milimetry vedle.

Začátek druhého poločasu rozhodl o celém utkání. Dvě minuty po jeho startu Feindouno skvěle uvolnil Landrina, který nesobecky našel Gomise a ten volejem bez problémů otevřel skóre - 0:1. Gomis mohl o něco později navýšit vedení hostů, ale po sklepnutí Johana Benalouaneho jej na malém vápně vychytal Marichez. Deset minut před koncem měli obrovskou šanci na vyrovnání domácí. Bassong přeloboval hostujícího brankáře a míč zapadávající do sítě na čáře odhlavičkoval Blaise Matuid, čímž pro Saint-Etienne definitivně zajistil tři body.

Domácí si už jistě příští sezonu Ligue 1 nezahrájí, zatímco hosté jsou na pátém místě a vážně uvažují o pohárech.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele