10. kolo
06.10.2007 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - SM Caen 0:0

Lorient sice o víkendu přerušil řadu po sobě jdoucích domácích porážek, ale proti Caen se nezmohl ani na gól a pochopitelným vyústěním tohoto nezáživného fotbalového představení byla bezbranková remíza.

Po slibném startu do sezóny se Lorient stále propadá tabulkou níž a níž. Je tomu tak hlavně kvůli velké střelecké impotenci hráčů Lorientu, protože ti již čtyři zápasy v řadě nedokázali vstřelit branku. Nyní jsou na dvanáctém místě, Caen se propadlo na sedmnácté, přestože získalo svůj první bod na hřišti soupeře.

Hosté mohli jít do vedení již ve třetí minutě, to by ale ve slibné pozici hlavičkující Lilian Compan musel mířit lépe. Nejaktivnějším hráčem Lorientu, ale ani jeho snaha mnoho nepřinesla. Nejdříve jeho přihrávku nevyužil Rafik Saifi, pak to Le Pen vzal na sebe, ale ani jeho střela brankáře Vincenta Planteho nezaskočila. Lorient tlačil stále více, ale paradoxně to byl jejich brankář Audard, kdo držel bodové neděje Lorientu nad vodou. V obraně domácích se totiž oběvovala velké mezery. Na Audarda si ovšem ani nadvakrát Anthony Deroin nepřišel.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele