33. kolo
12.04.2008 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Racing Lens 1:0

Dlouho vyrovnaný zápas mezi FC Lorient a Racingem Lens rozhodla až branka z pětaosmdesáté minuty. O ní se postaral Rafik Saifi a přidělal tak hostům z Lens sestupové problémy. Zato domácí se stále drží v boji o poháry.

První poločas zápasu v Lorientu patřil mezi ty velmi mizerné. Diváci byli svědky jen jedné pořádné šance. Forvard hostů Aruna Dindane našel přihrávkou volného Nadira Belhadja, který si popošel na kraj vápna a zkoušel překvapit domácího gólmana. Jeho střelu však Audard pěkně chytil.

Na začátku druhé půle byl znovu u šance hostů Dindane, tentokráte sám po centru Kevina Monnet-Paqueta střílel, jeho volej však minul cíl. Hosté pokračovali v mírném nátlaku na domácí branku a znovu se do šance rval bývalý hráč Anderlechtu Brusel Aruna Dindane, jenže znovu byl na skvěle chytajícího Audarda krátký. Domácí brankář jeho střelu vyrazil na břevno. Souboje útočníka z Pobřeží slonoviny a domácího brankáře nebraly konce. V zápase tradičně zvítězil Audard, který parádně kryl Dindaneho pokus zevnitř vápna. A o minut později přišel pro hosty šok. Hrdina domácích brankář Audard dlouhým výkopem našel volného Saifiho a ten v první větší šanci Lorientu skóroval - 1:0. Hosté se stále snažili, jenže i další pokus, tentokráte Hiltona, skvělý Audard kryl. V nastaveném čase pak parádně střílel Monterubbio, ale v brance Lorientu dnes stál čaroděj.

Lens se díky prohře propadlo na sestupové osmnácté místo, kde vystřídalo pařižský celek PSG. Domácí si připsali šťastné tři body a i nadále se s nimi musí počítat do boje o pohárovou Evropu.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele