21. kolo
19.01.2008 18:10 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Lorient - Paris Saint-Germain 1:0

Bojovný a vyrovnaný duel viděli dnes diváci na Stade de Moustoir v Lorientu. Domácí tým tam přivítal hosty z hlavního města Francie, Paris Saint Germain. Již kvůli pohledu na tabulku se mělo jednat o vyrovnané utkání, což se nakonec potvrdilo. Rozhodla jediná chyba, když si v devatenácté minutě vstřelil hostující Gregory Bourillon vlastní branku. Na vyrovnání PSG nakonec nemělo.

Lorient v minulém kole prohrál po čtyřech zápasech v utkání s Monakem. Proti Paris Saint Germain se domácí dostali opět na vítěznou vlnu a opět blíže k evropským pohárům a historie se už nebude ptát, s jakým štěstím se jim to povedlo. PSG skóroval v posledních dvou zápasech, ve kterých zajíždělo no hřiště soupeřů, hned sedmkrát, ovšem tato produktivita se proti dobře bránícímu Lorientu nepotvrdila. Všechny útoky ztroskotaly na obraně Lorientu, nebo se vytáhl brankář Fabien Audard. Ve skvělé formě chytající gólman ukázal svoji třídu již ve čtrnácté minutě, když nadvakrát likvidoval šanci Zoumany Camary. Těsně před poločasem zase zneškodnil střelu Bernarda Mendyho. V tu chvíli byli domácí již ovšem ve vedení. V devatenácté minutě Rafik Saifi poslal míč před branku PSG a Gregory Bourillon ho nešťastně tečoval do sítě.

Po poločase byly k vidění šance na obou stranách. Clement Chatome a Jerome Rothen měli slibné palebné pozice, ovšem Audard byl prostě neprůstřelný. Ve druhé brance se činil Landreau proti Vahiruovi. A když neuspěl ani Ulrich Le Pen, skončil zápas Lorientu s PSG nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele