31. kolo
30.03.2008 20:55 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

FC Lorient - Olympique Marseille 1:2

Fotbalisté Marseille dokázali otočit výborným výkonem v druhé půli nepříznivý výsledek a z Lorientu si odvážejí tři body za vítězství 2:1. Domácí se ujali vedení těsně před poločasovým hvizdem, když pokutový kop proměnil Saifi, hosté vyrovnali po padesáti minutách hry díky Akalemu. Rozhodující gól padl deset minut před koncem zápasu, šťastným střelcem byl Niang.

V utkání hraném na těžkém terénu v nepřetržitém lijáku se diváci dočkali prvního zajímavého momentu až minutu před poločasovým hvizdem. Marseillský Cana v pokutovém území fauloval Le Pena, rozhodčí ukázal na penaltový puntík a Saifi vstřelil svojí jedenáctou branku v sezóně.

Do druhé půle jako by vstoupil vyměněný tým hostů. Hned po sedmi minutách se prosadil Akale, který využil chyby domácí obrany a chladnokrevně skóroval. O dvě minuty pozdějí zahrozil Niang, projektil z jeho kopačky skončil na tyči domácí svatyně. Útočník hostů Niang se přece jen branky dočkal, dvě minuty před koncem rozhodl o výhře svého týmu, když využil přesné přihrávky spoluhráče Bonnarta a oloupil domácí o všechny body.

Lorientu patří osmá příčka, hosté z Marseille jsou na čtvrté pozici a na třetí Nancy ztrácejí jen tři body.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele