16. kolo
01.12.2007 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - AS Saint-Étienne 1:1

Branka Rafika Saifiho v druhém poločase utkání Lorientu se Saint Etienne znamenala, že se oba týmy rozešly nakonec smírně.

Hráči Saint Etienne odmítli v tomto týdnu mluvit pro média a když Bafetimbi Gomis otevřel ve druhém poločase skóre, vypadalo to, že bobřík mlčení zafungoval. Jenomže Lorient byl proti a Saifi zařídil remízu 1:1.

Saifi se mohl radovat z branky již v deváté minutě, ovšem jeho střelu vyrazil na roh brankář Jeremie Janot. Další šance přišla na druhém konci hrací plochy, když Geoffrey Dernis zkoušel štěstí z přímého volného kopu. Fabien Audard musel předvést skvělý zákrok, aby se hosté nedostali do vedení.

Mlčenliví hosté se nakonec ujali vedení po pauze. V devětapadesáté minutě Araujo Ilan přihrál Gomisovi, ten obešel beka Cianiho a svoji střelou z hranice vápna, která se ještě otřela o břevno, otevřel skóre. O pár okamžiků později to mohlo být již o dvě branky. Pascal Feindouno přešel přes celou obranu Lorientu a jeho střela měla gólové parametry. Audard se ale vytáhl. Nakonec se domácí Lorient dočkal vyrovnání. Dlouhý míč Benjamina Gentona zaskočil hostující obránce a Moustapha Bayal Sall nestačil na Saifiho, který zařídil remízu 1:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele