31. kolo
09.04.2008 18:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Saint-Etienne - Racing Lens 2:0

Dvě branky Gomise v rozmezí dvou minut rozhodly o tříbodovém zisku pro St. Etienne. Výhra posunula domácí na pátou příčku tabulky.

Zápas byl rozhodnut již po patnácti minutách, to už domácí vedli 2:0 a s přehledem kontrolovali průběh hry. Domácí vlétli na soupeře bez respektu a první branky se dočkali ve 13. minutě. Landrin předložil míč Gomisovi a ten nádhernou dalekonosnou střelou z 30 metrů poslal St. Etienne do vedení. Druhou branku přidal opět Gomis po 120 sekundách, když do branky dorazil střelu Dernise, kterou brankář hostů Runje neudržel v náručí.

Fotbalisté Lens se do první vážnější šance dostali v 20. minutě, ale Paquetova střela skončila mimo tři tyče. Hned v úvodu druhého poločasu zahrával hostující Belhadj přímý kop, ale nikdo ze spoluhráčů nedokázal míč usměrnit za záda Vivianiho. Gomis mohl zkompletovat hattrick těsně před koncem utkání, ale jeho pokus mířil vedle branky hostů. St. Etienne si tak na své konto připisuje zasloužené vítězství 2:0.

Hosté z Lens zůstávají nad sestupovými příčkami jen díky lepšímu skóre, naopak domácí se hřejí se ziskem 46 bodů na výsluní tabulky nejvyšší francouzské ligy.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele