10. kolo
06.10.2007 17:10 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Olympique Marseille 1:0

Geoffrey Dernis zařídil v nastaveném čase zápasu proti Olympique Marseille, že jeho Saint Etienne svého trápícího se soupeře nakonec porazilo. Marseille dohrávala zápas o deseti mužích. Taye Taiwo byl vyloučen po druhé žluté kartě krátce před tím, než Dernis rozhodl.

Je to čtvrtá prohra Olympique Marseille v pěti zápasech a klub z jihu Francie se již propadl do poslední trojice Ligue 1. Ostře to kontrastuje s výhrou Olympique nad Liverpoolem na slavném Anfield Road. V utkání proti Saint Etienne musel Steve Mandanda čarovat již na začátku zápasu. Araujo Ilan se před ním ocitl sám, ale brankář Marseille jeho pokus kryl. Po půl hodině hry vychytal Mandana gólovku i Gomisovi. Na druhé straně se snažil o prolomení bezbrankového stavu Mamadou Niang, ale Jeremie Janot byl na místě. Poté se hosté hodně zlobili na rozhodčího. Mouhamadou Dabo zřejmě fauloval ve vápně Djibrila Cisseho, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.

Po pauze zřejmě kompenzoval svoji chybu, když ve vápně Marseille také nepískal penaltu, která nařízena být asi měla. Gael Givet srazil Gomise zezadu. Do konce zápasu zbývaly tři minuty, když Taye Taiwo dostal svoji druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Vypadalo to, že to na výsledek nebude mít vliv, ale Saint Etienne nakonec početní výhodu využilo. Dernis vystřelil v nastaveném času tři body pro domácí.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele