36. kolo
04.05.2008 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Etienne - Olympique Lille 0:0

Nerozhodný výsledek přineslo utkání mezi St. Etienne a Lille, ani jeden z týmů nedokázal skórovat a obě mužstva si tak připsala po bodu za remízu 0:0. Domácí tým byl po většinu utkání lepší, ale nedokázal využít žádnou příležitost ke vstřelení branky.

V první půli měl na kopačkách tři stoprocentní šance domácí Gomis, ale ani jeden z jeho pokusů v brance Lille neskončil. První střela mířila jen do brankáře hostů, odražený balón nedokázal do branky usměrnit Feindouno. V 38. minutě šel Gomis sám na brankáře Lille, ani podruhé ho však nepřekonal. Agilní Gomis se nedokázal prosadit ani v třetí gólové příležitosti a tak fotbalisté šli do kabin za nerozhodného stavu.

Lille se v průběhu zápasu dostalo do několika "pološancí", ale ani jedna z nich brankou nezaváněla. Dobrou příležitost ke skórování měl 15 minut před koncem zápasu Feindouno, ale jeho pokus si cestu do sítě nenašel. Pár chvil před koncem zápasu hlavičkoval domácí Matuidi, jeho pokus mířil mimo tři tyče a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele