24. kolo
09.02.2008 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Toulouse FC 1:0

Nancy dosáhlo výhry nad trápícím se Toulouse až díky penaltě z úplného závěru zápasu. Tu proměnil Sebastien Puygrenier a i velice matný výkon tedy nakonec stačil Nancy k třem bodům. Toulouse je již v pásmu sestupu, protože nevyhrálo v šesti po sobě jdoucích zápasech.

Hosté ovšem nezačali vůbec zle. Hráli aktivně a ve dvacáté minutě mohli jít dokonce do vedení. Albin Ebondo pálil bez přípravy a donutil Gennara Bracigliana v brance Nancy ke skvělému zákroku. O sedm minut později se málem radovalo Nancy, ale hlavička Gastona Curbela nakonec skončila na břevně. V nastaveném čase prvního poločasu pak ještě zahrál přímý volný kop Pascal Berenguer, míč tečoval některý z hostujících obránců a jen skvělá reakce Nicolase Doucheze zachránila Toulouse.

I po pauze bylo pár šancí na obou stranách. Youssouf Hadji hlavičkoval po centru Davida Saugeta ve čtyřiašedesáté minutě, ovšem Douchez se opět vytáhnul. Když do konce zbývaly dvě minuty, měl dobrou příležitost Basile Camerling, ale Douchez držel hosty nad vodou. Zdálo se, že utkání směřuje k remíze, když byl ve vápně faulován Gavanon. Míč si na značku pokutového kopu postavil Puygrenier a s jistotou rozhodl o výhře Nancy.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele