19. kolo
22.12.2007 17:10 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Nancy a Lyon si rozdělili body1

Souboj mezi druhým Nancy a vedoucím Lyonem neměl vítěze. Zápas skončil remízou 1:1, všechno podstatné se stalo během poslední desetiminutovky. V 80. minutě otevřel skóre Baroš, o sedm minut později srovnal domácí Malonga a rozhodl o dělbě bodů.

V prvním poločase byli domácí lepším týmem, Lyon držel nad vodou brankář Vercoutre. Největší příležitost Nancy měl pár minut před koncem prvního dějství Fortune, ale gól vsítit nedokázal. Hosté hrozili především z rychlých protiútoků, nejvíce domácí obraně zatápěl Benzema.

Po hodině hry měl hned za sebou dvě obrovské příležitosti záložník Nancy Hadji, ztroskotal ale na výborném Vercoutrem. Skóre zápasu otevřel Baroš, který už v prvním poločase nahradil zraněného Govoua. Ben Afra našel přesným pasem českého reprezentanta, který se nemýlil a poslal Lyon do vedení. Hosté se však neradovali dlouho, o sedm minut později vyrovnal domácí Molongo a stanovil konečné skóre utkání na 1:1.

Lyon má před krátkou zimní přestávkou v čele tabulky čtyřbodový náskok právě před Nancy.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak ale Milan ........ey on se ttrefil >.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele