31. kolo
31.03.2008 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Monaco - Stade Rennes 1:2

Rennes potvrdilo svou dobrou formu a z Monaka si veze tři body za vítězství 2:1. Zápas rozhodl v druhé minutě nastavení Pagis, který hostům zajistil už šest zápasů v řadě trvající neporazitelnost.

První branku utkání vstřelil po dvaceti minutách hráč hostů Hansson, gólman domácích podcenil rohový kop a letící míč nedokázal chytit. Pro Hanssona pak nebyl problém dopravit míč do odkryté branky. Zpátky do hry vrátil domácí tým ve 37. minutě Sambou, který se po přímém kopu "vyšrouboval" nejvýše do vzduchu a nedal brankáři Rennes žádnou šanci.

V druhé půli bylo lepším týmem Monako, často dostávalo mužstvo hostů pod tlak, ale dobré příležitosti Cufreho a Samba zůstaly nevyužity. Z tříbodového zisku se nakonec radovalo Rennes, v druhé minutě nastavení se prosadil Pagis, který střelou z hranice šestnáctky překonal nešťastného gólmana Monaka.

Vítězství posunulo Rennes mezi nejlepších pět týmů soutěže, Monako se stále propadá tabulkou, momentálně mužstvu patří 15. příčka a zisk sedmatřiceti bodů. Od sestupových pozic dělí knížecí klub pouhé tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com, frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele