18. kolo
15.12.2007 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Racing Lens 2:0

AS Monaco po třízápasové odmlce znovu zvítězilo. Doma porazilo Racing Lens 2:0, když oba góly zařídíl střelec domácích Jérémy Menez.

Celý stadion Ludvíka II. však hned na začátku vystrašil svou šanci Aruna Dindane. Diego Perez na středu zachyboval a reprezentant Pobřeží slonoviny zakončil svůj běh přes polovinu hřiště nepříjemnou střelou, kterou však nakonec golman domácích Flavio Roma kryl. O deset minut později to stadionem v Monaku znovu pořádně zahučelo. A znovu to byla práce hostů. Jmenovitě Jonathana Lacourta, který z dvaceti metrů střílel jen těsně vedle tyčky. Hned nato odpovídali hosté. Frederic Piquionne zvolil chytrou zpětnou příhrávku na Camela Meriema, jenže pokus druhého jmenovaného skončil jen v náručí Vedrana Runjeho, brankáře hostí. To bylo pro první polovinu utkání vše a skore o přestávce tedy vypadalo chudě, 0:0.

Avšak ta druhá začala pro AS Monaco nejlépe, jak mohla. Piquionne hlavou zpracoval centr Sylvaina Monsoreaua pro Jérémyho Meneze a ten prudkou ranou z voleje nedal Runjemu šanci. O dvacet minut později však mohlo být po srandě domácího týmu. Julien Sable zahrával rohový kop a Milan Bisevac nebezpečně hlavičkoval. Romovi tentokrát pomohlo štěstí, hlavička hostujícího beka totiž narazila na břevno. Nedáš dostaneš. Toto ohrané pravidlo se potvrdilo i tentokrát. O tři minuty později se k míči po přihrávce Serge Gakpeho dostal Menez, doběhl do vápna a chladnokrevně zavěsil, 2:0. Zápas už žádné výrazné šance nepřinesl, jen Aruna Dindane musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele