8. kolo
16.09.2007 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Paris Saint-Germain 1:2

Paris Saint Germain prodloužil v neděli svoji šňůru zápasů na hřištích soupeřů bez prohry. Tentokrát to odneslo Monako. Svěřenci Paula Le Guena si venkovní zápasy musí užívat, speciálně když na domácí půdě nehrají příliš dobře. PSG mělo od začátku územní převahu a mohlo jít i do vedení. Peguy Luyindula se ovšem své šance zalekl a nedokázal dopravit míč do sítě Monaka. Jedním z nejaktivnějších hráčů hostů byl Jerome Rothen, bývalý hráč Monaka. Vyvrcholení tlaku PSG přišlo ve čtyřicáté minutě. Rothen centroval z volného kopu a Armand se zavěsil do vzduchu a hlavou se nemýlil.

Až tato facka Monako probudila. Mickael Landreau byl již překonán, ale na brankové čáře ho zastoupil Zoumana Camara. Jenomže vzestup domácích utnula přestávka a osm minut po ní zvýšení PSG na 2:0. Přihrával opět Rothen a zakončoval tentokrát Amara Diane. A protože PSG podržel v dalším průběhu zápasu Landraeu, který mimo jiné vychytal i Jana Kollera, nedokázalo Monako víc než snížit na konečných 1:2.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele