35. kolo
27.04.2008 20:55 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Olympique Marseille 2:3

Marseille dokázala zvítězit v Monaku a posunula se na třetí příčku v tabulce. Vítězství na stranu hostujícího týmu strhl osm minut před koncem Cissé, který rozhodl o výhře Marseille v poměru 3:2.

Hosté začali lépe a první branku utkání se jim podařilo vstřelit v 28. minutě, Nasri utekl domácí obraně a přesnou střelou k tyči nedal Romovi v brance Monaka žádnou šanci. Velkou příležitost zahodil po půlhodině hry Niang, jeho střela však mířila mimo tři tyče.

Monako srovnalo v 56. minutě, kdy se z akrobatické pozice prosadil González. Vyrovnané skóre ale vydrželo jen pět minut, po již několikátém rohovém kopu se k míči dostal Taiwo a tvrdou střelou poslal hosty opět do vedení. Knížecí klub našel i na tuto branku hned odpověď – o tři minuty později brankář hostů neudržel Neneho střelu a Leko dorazil míč po poloodkryté branky. Vítězství na stranu Marseille strhl v 82. minutě Cissé, který lehce tečoval střelu Nianga a zajistil hostům velmi důležité body na cestě za pohárovou Evropou.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

om smrdí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele