24. kolo
09.02.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Olympique Lille 0:0

Lille se stále drží nad zónou sestupu. V Monaku k tomu hostům stačila bezbranková remíza.

Po šesti minutách hry mohlo jít Lille do vedení. Pierre-Alain Frau nabídl příležitost Ludovicu Obraniakovi, ovšem jeho střelu chytil Flavio Roma. Domácí Monako zahrozilo o pět minut později. Camel Meriem zahrál volný přímý kop a míč byl tečován zdí, Gregory Malicki ale zareagoval včas. Poté se Švýcar Stephan Lichsteiner snažil přehodit Romu, ovšem ten byl na místě. Pak si vyměnili pozice při spolupráci Frau s Obraniakem a prvně jmenovaný pěknou střelou protáhnul brankáře Romu. Do poločasu stihnul ještě vyprášit rukavice hostujícímu brankáři aktivně hrající Frederic Piquionne.

Po poločase pokračovala přetahovaná, ovšem žádná šance neskončila gólem. Fabian Guedes Bolivar se hezky položil do centru Jeremyho Berthoda, ale nebezpčnou hlavičku nakonec Gregory Malicki pokryl. Na druhé straně mohl rozhodnout Lichsteiner, ovšem Roma byl neprůstřelný. V posledních deseti minutách mělo dvě obrovské šance Monako. Menez ani Bernardi si ovšem na Malickiho nepřišli, a Monako proto remizovalo s Lille 0:0.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda tady těch dvou bodů!! by se hodil jak sůl!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele