1. kolo
04.08.2007 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - AS Saint-Étienne 1:1

Do utkání Monaka se Saint Etienne vlétli lépe hostující hráči. Již po dvou minutách hry měl po rohovém kopu gól na hlavě Loic Perrin a nový kapitán Monaka, brankář Flavio Roma, se musel hodně ohánět, aby hlavičku pokryl. O šedesát sekund později ukázal své schopnosti Dmitri Payet. Bývalý hráč Nantes mířil pouze o kousek vedle. Payet to v průběhu prvního poločasu zkoušel ještě jednou, ale tentokrát zastavil jeho pokus Roma. Monako se dostávalo do hry pomaleji, ale s velkou efektivitou při zakončení. Fréderic Piquionne rozesmutnil těsně před poločasem hlavičkou své bývalé spoluhráče a Monako šlo do kabin s jednobrankovým náskokem. Jenomže ten jim dlouho nevydržel. V sedmačtyřicáté minutě bylo vyrovnáno. Po faulu na Christophe Landrina se k pokutovému kopu postavil Pascal Feindouno a s přehledem proměnil. Ani jeden s týmu nebyl evidentně s remízou spokojen, a proto se konec zápasu hrál ve velkém tempu a oba dva týmy měly šance. Janot musel krýt Menezův pokus a na druhé straně se Roma vytáhl proti Payetovi. Ani jeden ze střelců již však do konce zápasu neuspěl, a tak Monako doma remizovalo se Saint Etienne 1:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Kapřík

Plichta na začátek zas nemusí být taková tragédie, jenom se divim, proč nehrál Meriem. Doufám že neni zraněnej. Aspoň že ten Piquionne nezapomněl přes léto dávat góly. A ještě k Menezovi: Tomu hochovi prorokuju výbornou budoucnost, má talentu na rozdávání.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele