Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga C - skupina 2, 5. kolo
15.11.2020 18:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Zakavkazské derby pro Arménii, ta z Gruzie veze tři body

Souboj regionálních rivalů v gruzínském Batumi dopadl lépe pro hosty z Arménie, kteří si odvezli vítězství 1:2. Do vedení je v první půli dostal Ghazarjan, a i když Kazajšvili z penalty srovnal, o výhře rozhodl v závěru Adamjan.

Úvod utkání se nesl v opatrném duchu a hned z první větší zajímavější příležitosti padl gól. Po půlhodině si na pas za obranu naběhl Barseghjan, jenž ještě vracel před bránu na číhajícího Gevorga Ghazarjana. Na něj už zívala poloodkrytá klec, čehož využil a s přehledem zakončil. Vzápětí mohlo být vyrovnáno, když si na centr naskočil Lobžanidze, jehož pokus horko těžko zastavil Jurčenko.

Dvacet minut po pauze přišla pro domácí naděje. Souboj Lobžanidzeho a Hovhannisjana skončil pádem obou hráčů, který byl podle sudího nedovoleně zapříčiněn Arménem. Byl tak nařízen pokutový kop, jehož exekuce se ujal Valerij Kazajšvili a na druhou stranu, než skákal gólman, jej proměnil.

Kazajšvili vzápětí mohl dokonat obrat, jenže jeho pokus byl sražen mimo tři tyče. A tak se z gólu a vítězství radovali hosté. Rychlý protiútok rezultoval v Barseghjanovu chytrou přihrávku mezi obránci na Sargise Adamjana, jenž už lehkým lobem přes gólmana rozhodl o výsledku utkání.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele