Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga D - skupina 1, 3. kolo
10.10.2020 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Smír na severu Evropy, Faerské ostrovy remizovaly s Lotyšskem

Po vítězstvích nad Maltou a v Andoře mohly Faerské ostrovy podniknout zásadní krok v cestě za prvenstvím ve skupině a postupem do výkonnostně lepší céčkové ligy, nakonec však s Lotyšskem uhrály remízu. I tak ovšem výsledek není pro trpaslíka ze souostroví v Atlantském oceánu nějakou tragédií, protože na čele tabulky udržel pohotový čtyřbodový náskok.

Hosté dosud v Lize národů nevyhráli ani jednou, na druhou stranu ještě neprohráli. A že remíza je od září jediným rezultátem, který si na své konto připsali, potvrdilo i nynější měření sil. V součtu s přátelským utkáním s Černou Horou získali čtvrtou plichtu v řadě, která jejich pozici ve skupině nijak nevylepšila. Pořád totiž mají na úkor seveřanů daleko k první příčce.

Byli to přitom oni, kdo se ujal vedení. Ve 25. minutě Ošs hlavičkou sklepl míč pro volného J. Ikauniekse, jenž pak pohotově zamířil ke vzdálenější tyčce. Faerské ostrovy ovšem vyrovnaly záhy, poněvadž centr z rohového čtvrtkruhu od Bjartalída zužitkoval Faerö. Po přestávce se oba týmy propracovaly do jakýchsi pár šancí, ani po jedné z nich se ale již skóre nezměnilo.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele