5. kolo
12.09.2022 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Chimy Ávila (© AFP)

Ávila zajistil Osasuně tři body v Almeríi

Alméria doma nestačila na Osasunu, tři body pro ni zajistila jediná branka. O ni se postaral ještě v rámci první půle Ezequiel Ávila.

V prvních minutách hry se Osasuna uchylovala poměrně často k faulům a Almería to schytávala ze všech stran. S přibývajícími minutami Osasuna stále častěji napadala domácí rozehrávku a snažila se z tlaku vytěžit první branku, ale kvůli její nepřesnosti končily její šance mimo bránu. Ve 28. minutě ale najednou hosté udeřili. Moi Gómez dostal míč na levou stranu a jeho tečovaný centr posunul Rubén García jemně k Ezequielovi Ávilovi, který se přesnou ranou nemýlil.

Krátce poté mohl Moi Gómez osobně zvýšit na dva nula, jenže jeho rána prosvištěla těsně nad břevnem! Almería toho vepředu moc neukázala a pět minut před koncem první půle málem inkasovala další branku. Tentokrát ji ale po povedeném projektilu Lucase Torra zachránila tyč, kterou Torró rozezvučel.

Deset minut po změně stran se dal do běhu Ávila, jenže svou šanci neproměnil a napálil míč do brankáře Fernanda. Po delší době se do šance dral Ramazani, jenže případný gól by stejně pro ofsajd neplatil. A kromě toho Ramazani pálil do tyče. Druhou branku Osasuny měl na kopačce Ezzalzouli, jehož křížná střela mířila těsně vedle.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele