12. kolo
29.10.2022 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sevilla prohlubuje své trápení, doma podlehla i Vallecanu

Trápení Sevilly nebere konce. Rojiblancos se po vítězném zápase Ligy mistrů představili doma proti Vallecanu a po jediné brance Álvara Garcíi prohráli 0:1.

Nepomáhá tak léčba Jorgem Sampaolim, který teprve nedávno nahradil ve funkci trenéra Julena Lopeteguiho. Sevilla mohla doma rychle prohrávat, kdyby potrestal chybu stoperů Camello. Defenzíva Rojiblancos ho dokázala na poslední chvíli odzbrojit a výrazně si tak oddychnout. I v další šanci byli ve 25. minutě hosté a znovu to byl Camello, jehož střelu tentokrát Dmitrović vyrazil na rohový kop.

Sevilla si jinak udržovala optickou převahu, na balónu dominovala, jenže k čemu to bylo platné, když nevystřelila na branku. Jorge Sampaoli nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a na druhý poločas nachystal dvojí střídání. Hru měli oživit Alejandro "Papu" Gómez a Rafa Mir.

Určitě to pomohlo, protože Sevilla začala být mnohem nebezpečnější. V 50. minutě proti Mirovi skvěle zasáhl Dimitrievski a domácí útočník posléze netrefil odkrytou branku. O chvíli později nebezpečně pálil Lamela a hostující brankář šel znovu do akce. Ve chvíli, kdy se Sevilla nadechovala k náporu přišla studená sprcha. Álvaro García si šikovně navedl balón a přesně mířenou střelou k tyči zmrazil sevillský svatostánek.

Sevillu inkasovaná branka paralyzovala a domácí hráči se znovu nadechli až v závěrečné desetiminutovce. Jordán těsně minul a na druhé straně se Vallecanu nepodařilo dotáhnout nebezpečný brejk. Andalusanům se vyrovnat nepodařilo a po porážce 0:1 riskují propad do sestupového pásma.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele