27. kolo
31.03.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kang-in Lee (© AFP)

Zápas mezi Mallorcou a Osasunou skončil bezbrankovou remízou

V páteční předehrávce 27. kola španělské LaLigy mezi Mallorcou a Osasunou bylo k vidění spousta hrubých zákroků, branky se nicméně diváci na Visit Mallorca Estadi nedočkali.

Utkání mezi dvěma týmy ze středu tabulky se rozběhlo ve svižném tempu, už ve druhé minutě totiž z přímého kopu zahrozil domácí Kang-in Lee, jeho pokus však proletěl těsně nad soupeřící svatyní. Mallorca v prvním poločase měla herně navrch, ale ani obrovská šance Pabla Maffea brankou neskončila, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Ten platil i v 69. minutě, kdy šla Mallorca do početní nevýhody. Obránce Copete totiž zatahal za dres Rubéna Garcíu, který se dostával k míči za domácí obranou, a nedal tak rozhodčímu na vybranou, Isidro Díaz de Mera jej poslal předčasně do šaten.

Osasuna po zbytek utkání svého ostrovního soupeře tlačila, největší šanci však v 76. minutě zahodil Ante Budimir a v samém závěru se vyznamenal brankář Rajković, když vyškrábl pokus Abdeho.

Autor: Jakub Müller / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele