35. kolo
20.05.2023 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Randy Nteka v souboji se Stefanem Mitrovičem (© AFP)

Getafe má s Elche jenom bod a dál zůstává v sestupovém nebezpečí

Pouze jeden bod si na své konto zapsalo Getafe, přestože doma hostilo nejhorší tým soutěže Elche. Osud hostí už byl v minulých kolech zpečetěn, ale to jim nezabránilo obrat o body Atlético a teď i další madridský klub.

Elche už hraje pouze o čest. A taková disciplína mu jde zatím náramně. Před týdnem senzačně porazilo 1:0 Atlético Madrid a dnes pořádně zavařilo Getafe. Přitom domácí začali nejlépe, jak mohli, a po osmi minutách je poslal do vedení Munir El-Haddadí, který si počkal ve vápně na balón a z první ho napálil do sítě. I další šance v prvním poločase měli Azulones - Suárez v dobré pozici netrefil branku a Enes Ünal pro změnu hlavičkoval vedle.

Hosté se probudili až v závěru. Nejprve Morenteho hlavičku zpacifikoval Badía, krátce po něm pak definitivně srovnal na 1:1 hlavou Lucas Boyé.

Getafe bylo v prvním poločase lepším týmem a aktivně začalo i po změně stran. Jen Enes Ünal měl několik možností strhnout vedení opět na stranu Azulones, avšak vychytal ho skvělý Badía. Na druhé straně zase málem potrestal zaváhání brankáře Sorii Bigas.

Až do konce to byla vyrovnaná partie, Elche mohlo dokonce vyhrát, kdyby v 87. minutě proměnilo solidní příležitost před Soriou. Stav 1:1 se každopádně nezměnil, litovat toho mohou především domácí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele