13. kolo
05.11.2022 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Enes Ünal (© AFP)

Getafe doma jen remizovalo s Cádizem

Getafe se s Cádizem rozešlo doma bez branek a tedy smírně. I když mír v tomhle utkání nepanoval - v závěru jsme viděli tři červené karty!

Domácí chtěli sehrát s Cádizem pohodový duel, přeci jen jejich aktuální forma je jasně favorizovala. První dvě šance si ale na své konto připsali hosté z Cádizu. Především Sobrinova hlavička po centru, která zamířila jen těsně vedle, stála za to. Postupem času Getafe přeci jen hru trochu vyrovnalo a málem samo udeřilo.

Na zadní tyči se ocitl úplně osamocený Carles Aleñá a jeho hlavička překonala i brankáře Ledesmu, ale místo něj zaskočil jeden z jeho obránců a míč vykopl z brankové čáry! Jinak toho první půle zas tak moc nenabízela. Po změně stran se dvakrát pokoušel zakončit turecký útočník Enes Ünal, jenže mířil mimo.

Domácí brankář Soria, který nastoupil s kapitánskou páskou na ruce, musel likvidovat velkou šanci hostí až v 70. minutě. Sobrino se dostal do zakončení a jen parádní Soriův zákrok pomohl Getafe k udržení čistého konta. V závěru jsme ještě viděli tři červené karty!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele